Annuleren en Retourneren

Zakelijke klanten en bedrijven

De afnemer verplicht zich door het plaatsen van een webshop- bestelling via 123 Kabelbinders tot afname van de aangeleverde bestelde goederen op het moment dat deze door de chauffeur/ vervoerder aangeboden worden. Indien de artikelen beschadigd, dan wel incompleet zijn, dient dit aan de chauffeur/ vervoerder kenbaar gemaakt te worden. Daarnaast kunt u dit aan ons melden via info@123kabelbinders.nl  of via  0031- (0) 184-614256. Dan gaan wij dit netjes oplossen voor u. Retourzendingen dienen schriftelijk aangemeld te worden via info@123kabelbinders.nl . Wij zullen u dan een retourbon toezenden, welke u bij de artikelen in de verpakking kunt doen.

Wij adviseren u om bij levering van uw bestelling te controleren dat het juiste artikel geleverd is, het aantal klopt en er geen beschadigingen zijn. Mochten er afwijkingen zijn, dan vernemen wij deze graag, maar maximaal binnen 48 uur na levering.

Voorwaarden
◾Alleen voorraadartikelen kunnen geretourneerd worden. Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
◾Retourzendingen dienen schriftelijk aangemeld te worden via info@123kabelbinders.nl . Wij zullen u dan een retourbon toezenden. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper.
◾Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de artikelen onbeschadigd en in de originele verpakking aangeleverd worden.
◾Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.
◾Retourneren is mogelijk binnen 8 werkdagen na aankoop.

Contactgegevens

Kortpack BV

Schelluinsestraat 70

4203 NN Gorinchem

Nederland

 

© 2012-2019 123 Kabelbinders (webshop van Kortpack B.V.) - Magento webshop door Redkiwi - Alle rechten voorbehouden.